VOETENTRAINING

VOETEN TRAINING

Last van je voeten en je houding?

Heb jij last van je voeten? Een hallux valgus, hielspoor of een andere voetklacht? Door je voeten sterk te trainen, voorkom en verminder je voet- en houdingsklachten.

Deze praktijk is aangesloten bij het landelijk Netwerk Erkend Voetentrainers. Dat betekent dat je bij voet- en houdingsklachten behandeld kan worden door een Erkend Voetentrainer. Een Erkend Voetentrainer is een fysio- of oefentherapeut die bij voetklachten kijkt naar de houding en bij houdingsklachten kijkt naar de voeten.

Erkend Voetentrainers volgen hun opleiding bij Voetentraining. Voetentraining ontwikkelt online trainingen voor mensen met voetklachten. Er zijn onder andere trainingen voor de hallux valgus, hielspoor, klauw- en hamertenen en metatarsalgie (voorvoetpijn).

door het trainen van de spieren in je voeten, maak je de voet weer stevig en soepel. Daardoor verminder en voorkom je voet- en houdingsklachten.

Voor het maken van een afspraak met bel 0497-530383

Klik hier voor meer over Voetentraining.

Volgt u al een online training van Voetentraining? Dan begeleiden wij u graag en deskundig. Wij zijn bekend met alle online trainingen van Voetentraining.