RETURN TO SPORT

RETURN TO SPORT

De term Return to Sport zegt het eigenlijk al: Terugkeer naar de sport.

Binnen dit concept gaan we met u aan de slag om binnen de mogelijkheden ervoor te zorgen dat u zo verantwoord mogelijk, met plezier kan bewegen en dat het een bijdrage oplevert aan uw kwaliteit van leven. Binnen ons team hebben we twee specialisten die zich hiermee bezig houden. Door diverse scholingen, ervaringen binnen de breedte- en topsport zijn wij instaat u hierbij te helpen.

Onze specialisten zijn vooral gespecialiseerd in schouderklachten bij bovenhandse sporten, acute knieklachten (denk hierbij aan voorste kruisband, meniscus en knieband letsel), heup- lies gerelateerde klachten, langdurige peesklachten, hamstringklachten, spierscheuringen en motorische scholing bij sportende kinderen.

Daarbij hebben we veel kennis van de meest beoefende sporten in de omgeving zoals, hardlopen, wielrennen, mountainbike, voetbal, handbal, hockey, volleybal, en korfbal.

In samenwerking met Fit Factory hebben we, naast onze behandelruimtes, de luxe om te beschikken over 700m2 aan trainingsoppervlakte met daarin geavanceerde trainingsapparatuur, een buitenlocatie en trainingsruimtes. Hierdoor kunnen we voor iedereen een passende behandeling bieden.