HEUP

HEUP KLACHTEN

Heupklachten kunnen aanwezig zijn in de lies, aan de buitenkant van de heup of in de bil en soms is er ook sprake van rugklachten. Pijn aan de heup kan verschillende oorzaken hebben. Zo kunnen ze ontstaan na een val, na het sporten of door overbelasting.  Ze kunnen zowel acuut als geleidelijk ontstaan. Hoewel de meeste mensen pas op latere leeftijd last van hun heup krijgen, kan pijn aan de heup ook op jongere leeftijd ontstaan. Niet alle heupaandoeningen zijn te verhelpen. Wél kunnen we zorgen dat u hiervan zo min mogelijk klachten ondervindt. Onze behandeling is er op gericht u met zo weinig mogelijk tot geen pijn weer optimaal te laten functioneren in uw dagelijks leven. Dan kan zijn op sportniveau, maar vaak ook op werk of dagelijkse activiteiten niveau.

VERGELIJK UW HEUPKLACHTEN

Om een beeld te krijgen van de oorzaak van de pijn in de heup kunt u de online fysiotherapie check doen. Door de plek waar u pijn heeft aan te wijzen en vervolgens de vragen te beantwoorden, worden uw heupklachten vergeleken met de meest voorkomende aandoeningen binnen de fysiotherapie.

Let op: De online fysiotherapie check is geen vervanging voor een bezoek aan de huisarts en/of fysiotherapeut. Neem altijd eerst contact op met uw specialist voordat u conclusies trekt uit de informatie op hierhebikpijn.nl.

 

.