ELLEBOOG

ELLEBOOG KLACHTEN

De bekendste klacht aan de elleboog is de tenniselleboog. Een aandoening die meestal wordt veroorzaakt door langer durende overbelasting van een peesaanhechting. Maar er zijn nog vele andere klachten aan de elleboog mogelijk. De fysiotherapeut van MERAS Fysiotherapie is in staat om deze aandoeningen te onderzoeken en te behandelen.

VERGELIJK UW ELLEBOOGKLACHTEN

Om een beeld te krijgen van de oorzaak van de pijn in de elleboog kunt u de online fysiotherapie check doen. Door de plek waar u pijn heeft aan te wijzen en vervolgens de vragen te beantwoorden, worden uw elleboogklachten vergeleken met de meest voorkomende aandoeningen binnen de fysiotherapie.

Fysiotherapie check

Let ophierhebikpijn.nl is geen vervanging voor een bezoek aan de huisarts en/of fysiotherapeut. Neem altijd eerst contact op met uw specialist voordat u conclusies trekt uit de informatie op hierhebikpijn.nl.

AANDOENINGEN ELLEBOOGKLACHTEN

Door te klikken op onderstaande afbeelding vindt u een overzicht van aandoeningen die pijn in de elleboog kunnen veroorzaken. Elk artikel geeft uitgebreide informatie over de klachten, de oorzaak en de eventuele behandeling.
Voor vragen of meer informatie kunt U natuurlijk ook bij ons terecht.

Binnenband letsel elleboog – Bursitis olecrani – Compartimentsyndroom van de onderarm – Corpus liberum – Cubitale tunnel syndroom – Distaal biceps letsel – Golfarm – Kneuzing – Lymfoedeem – Radiaal tunnel syndroom – Reumatoïde artritis – Tennisarm – Thoracic-outlet syndroom – Triceps letsel