KNIE

KNIE KLACHTEN

Opstaan, gaan zitten, lopen, springen, zwemmen, fietsen etc. zouden praktisch onmogelijk zijn zonder het grootste gewricht van ons lichaam: de knie. De knie wordt continue blootgesteld aan sterke krachten, welke worden opgevangen door een geavanceerd systeem van spieren, pezen, gewrichtsbanden en kraakbeen. Dit systeem zorgt tevens voor de stabiliteit van het kniegewricht.

Al deze systemen moeten goed op elkaar afgestemd zijn. Mocht dit niet het geval zijn kunnen wij u daar uitstekend bij helpen en begeleiden. MERAS Fysiotherapie werkt nauw samen met de sportartsen en orthopeden van het MMC in Veldhoven. Tevens zijn ze betrokken in het netwerk van acuut knieletsel en het netwerk voor de Totale knie.

VERGELIJK UW KNIEKLACHTEN

Om een beeld te krijgen van de oorzaak van de pijn in uw knie kunt u de online fysiotherapie check doen. Door de plek waar u pijn heeft aan te wijzen en vervolgens de vragen te beantwoorden, worden uw heupklachten vergeleken met de meest voorkomende aandoeningen binnen de fysiotherapie.

Fysiotherapie check

Let op: De online fysiotherapie check is geen vervanging voor een bezoek aan de huisarts en/of fysiotherapeut. Neem altijd eerst contact op met uw specialist voordat u conclusies trekt uit de informatie op hierhebikpijn.nl.