AFSPRAAK MAKEN / VERZETTEN

Afspraak maken

Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 8.00 – 20.00 uur.
Wilt u een afspraak maken of wilt u een reeds gemaakte afspraak verzetten, bel ons bij voorkeur op de tijden zoals in het onderstaande schema is aangegeven, dan is onze praktijkassistente aanwezig om direct een afspraak in te plannen. Mochten wij u telefonisch niet te woord kunnen staan, spreek dan een boodschap en uw telefoonnummer in zodat wij u zo spoedig mogelijk kunnen terugbellen. Natuurlijk kunt u ook een email sturen om een afspraak te maken.

Maandag 8.30 – 12.30
Dinsdag 8.30 – 16.30
Woensdag 8.30 – 12.30
Donderdag 8.30 – 16.30
Vrijdag 8.30 – 12.30

In geval dat u uw fysiotherapeut wilt spreken, is dat ook mogelijk. Belt u in dat geval bij voorkeur op het hele of het halve uur zodat behandelingen niet onderbroken hoeven te worden.

VERHINDERD

Wanneer u op het moment van de afspraak verhinderd bent, geef dit dan uiterlijk 24 uur vóór de behandeling aan ons door. Er kan dan iemand anders in uw plaats komen en we maken voor u direct een nieuwe afspraak. Bij het niet tijdig afzeggen van uw afspraak worden de kosten voor de behandeling in rekening gebracht (zie cliëntinformatie – tarieven). Dergelijke kosten worden door zorgverzekeraars niet vergoed.