SCHOUDER

SCHOUDER KLACHTEN

Veel structuren in en rondom de schouder zorgen er samen voor dat de schouder goed kan bewegen. Helaas lukt dat niet altijd even goed. Hoog reiken, een jas aantrekken, op de schouder liggen, maar ook een shirt aantrekken of BH-sluiten kosten moeite en doen pijn. Schouderklachten kunnen zowel acuut ontstaan als geleidelijk aan erger worden. Vaak wordt de pijn in de bovenarm gevoeld, maar kan ook naar de onderarm/hand en soms ook naar de nek uitstralen.

Goed onderzoek, vaak met echografische beeldvorming, zal duidelijk maken wat de oorzaak van het probleem is. We helpen u dan graag in de oplossing van uw klachten.

VERGELIJK UW SCHOUDERKLACHTEN

Om een beeld te krijgen van de oorzaak van de pijn in de schouder of bovenarm kunt u de online  fysiotherapie check  doen. Door de plek waar u pijn heeft aan te wijzen en vervolgens de vragen te beantwoorden, worden uw schouderklachten vergeleken met de meest voorkomende aandoeningen binnen de fysiotherapie.

Let opHierhebikpijn.nl is geen vervanging voor een bezoek aan de huisarts en/of fysiotherapeut. Neem altijd eerst contact op met uw specialist voordat u conclusies trekt uit de informatie op hierhebikpijn.nl.