COVID 19 REVALIDATIE

COVID 19 REVALIDATIE

Binnen gezondheidscentrum Dolium is een multidisciplinair behandelteam geformeerd rondom de zorg voor Covid-19 cliënten.

Wanneer u besmet bent geweest met het COVID-19 virus kunt u lichamelijke en psychische klachten ondervinden. Conditieverlies, spierkracht- en gewichtsverlies, moeite met oppakken van dagelijkse activiteiten, sport, hobby’s en/of werk, zijn veelgehoorde klachten die u beperken in het dagelijks leven. Ook ademhalingsproblemen, concentratie verlies en geheugen problemen zijn veel gehoorde klachten.

Heeft u meerdere van de bovengenoemde klachten? Én heeft u een positieve COVID-19 test gehad? Dan kunt u bij ons terecht voor Covid-19 revalidatie. U moet daarvoor zijn verwezen door de huisarts of medisch specialist van het ziekenhuis en 48 uur klachtenvrij zijn. Een team van ervaren zorgverleners zijn beschikbaar om u de zorg te leveren die noodzakelijk is.

Behandelprogramma op maat
Ons handelen is erop gericht om u op weg te helpen om zo optimaal mogelijk te functioneren in dagelijkse activiteiten, werk en dagbesteding. Op basis van het intakegesprek adviseren wij u over het meest passende revalidatietraject. Afhankelijk van uw situatie zijn daar bijvoorbeeld een  fysiotherapeut, ergotherapeut, Cesar therapeut, logopedist en diëtist bij betrokken.