VITSCAN

Een Preventief Medisch Onderzoek (PMO) is een belangrijke tool om erachter te komen hoe het met de gezondheid van uw medewerkers gesteld is. Door middel van de geavanceerde vitscan, ontwikkeld door de Hogeschool Arnhem-Nijmegen in samenwerking met de Erasmus Universiteit Rotterdam, brengen wij de gezondheid van iedere medewerker inzichtelijk in kaart.

Onze PMO’s worden afgestemd op de specifieke eisen vanuit uw branche en de context waarin de medewerker zijn taken en verantwoordelijkheden uitoefent. Wij vatten alle uitkomsten inzichtelijk samen in een individueel rapport en bespreken de resultaten met uw medewerkers. Als werkgever kunt u een groepsrapportage krijgen die inzicht geeft in de risicofactoren binnen uw bedrijf en daarom naadloos aansluit bij inside tools, zoals uw RI&E.

Onze sterkte is echter dat wij u niet alleen ondersteunen met preventie, maar ook met curatieve activiteiten en nazorg. Wij faciliteren de gedragsverandering bij uw medewerkers om risicofactoren te minimaliseren op zowel de korte als lange termijn. Door samen met u een lerende omgeving te creëren voor uw medewerkers stimuleren wij de eigen verantwoordelijkheid van de medewerker om op een gezonde manier te werk te gaan.

MEER WETEN ?
Wilt u meer informatie over de specifieke mogelijkheden binnen uw organisatie? Neem dat gerust contact met ons op. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek.