Nieuwe maatschap voor MERAS Fysiotherapie

Goede ontwikkelingen bij MERAS & VITAL Fysiotherapie !

MERAS Fysiotherapie heeft al jaren als motto “Brengt gezondheid in beweging”. Daarom stimuleren de fysiotherapeuten van deze praktijk hun cliënten om in beweging te blijven of te komen. Ze doen dat al jaren met succes. Immers, MERAS Fysiotherapie is een begrip in de Kempen en staat bekend als een praktijk met een hoge mate van deskundigheid op veel deelgebieden van de fysiotherapie. Door de organisatorische samenvoeging per 1 oktober 2022 met Vital Fysiotherapie zijn de deskundigheden uitgebreid met geriatrie fysiotherapie en de behandeling van cliënten met centraal neurologische aandoeningen. Geriatrie fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in de behandeling van de ouder wordende mens met complexe problematiek. Centraal neurologische aandoeningen zijn bijvoorbeeld een hersenbloeding, ziekte van Parkinson, dementie of MS.

Nu is MERAS Fysiotherapie zelf in beweging. Per 1 januari 2023 is de maatschap van MERAS Fysiotherapie met 3 collega’s uitgebreid. Naast Frans List, Bernadette Henselmans en Gijsbert Jansen zullen Amber Paarhuis, Inge Fabrie en Emma van Ooijen de maatschap versterken. Amber is een vertrouwd gezicht bij MERAS, Inge en Emma zijn collega’s die bij Vital Fysiotherapie werken.

De drie nieuwe maatschapsleden  zullen op termijn de gehele maatschap gaan overnemen en de komende jaren ervaring gaan opdoen in alles wat te maken heeft met het ondernemen in de fysiotherapie. Met hun enthousiasme, positieve instelling en steun van alle collega’s zal het in beweging  brengen van gezondheid van en door MERAS & VITAL Fysiotherapie in de toekomst verzekerd zijn. De naam van Vital Fysiotherapie blijft gewoon bestaan evenals het telefoonnummer (0497-517272), MERAS blijft eveneens bereikbaar op het vertrouwde telefoonnummer (0497- 530383).

    Leave Your Comment

    Your email address will not be published.*