GEBRUIKERSREGELEMENT

ALGEMENE INFORMATIE EN GEBRUIKSREGELS WAT BETREFT DE TRAININGSRUIMTE

Voor waardevolle spullen kunt u gebruik maken van een kast in de trainingsruimte. Wij garanderen geen veiligheid voor waardevolle spullen en/of persoonlijke eigendommen. MERAS fysiotherapie is derhalve niet aansprakelijk voor verlies of diefstal.

Uit het oogpunt van veiligheid willen wij dat u alleen gebruik maakt van de toestellen als er een fysiotherapeut in de trainingsruimte aanwezig is.

Het aan en/of uitzetten van cardioapparatuur doen wij graag zelf in verband met verschillende gebruiksvoorwaarden. Het programma kunt u natuurlijk wel zelf starten

Wij adviseren gemakkelijk dragende (sport)kleding.

Deelnemers dienen schone sportschoenen (geen afgevende zolen) te dragen.

Wij verzoeken u een schone handdoek mee te brengen om op te zitten bij gebruik van de toestellen.

Wij adviseren een bidon mee te nemen en voldoende te drinken tijdens een training. De bidon kunt u in de trainingsruimte vullen met water. Een waterkoeler is aanwezig.

Indien u een borstband en bijbehorende elastische band gebruikt, laat u deze dan na de training achter in de daarvoor bestemde doos op het bureau. Wij maken deze schoon voor een volgende gebruiker.

Nadat u gebruik heeft gemaakt van cardioapparatuur dient u de handvatten schoon te maken. Daarvoor kunt u gebruik maken van papier en reinigingsmiddel, welke op het bureau staan.

Gebruikte materialen dient u gebruiksklaar achter te laten voor de volgende cliƫnt.

Eten in de trainingsruimte is niet toegestaan.