0497 - 530383 info@merasfysiotherapie.nl

ALGEMENE INFORMATIE EN GEBRUIKSREGELS WAT BETREFT DE TRAININGSRUIMTE

Voor waardevolle spullen kunt u gebruik maken van een kast in de trainingsruimte. Wij garanderen geen veiligheid voor waardevolle spullen en/of persoonlijke eigendommen. MERAS fysiotherapie is derhalve niet aansprakelijk voor verlies of diefstal.
.
Uit het oogpunt van veiligheid willen wij dat u alleen gebruik maakt van de toestellen als er een fysiotherapeut in de trainingsruimte aanwezig is.
.
Het aan en/of uitzetten van cardioapparatuur doen wij graag zelf in verband met verschillende gebruiksvoorwaarden. Het programma kunt u natuurlijk wel zelf starten.
 .
Wij adviseren gemakkelijk dragende (sport)kleding.
 .
Deelnemers dienen schone sportschoenen (geen afgevende zolen) te dragen.
 .
Wij verzoeken u een schone handdoek mee te brengen om op te zitten bij gebruik van de toestellen.
 .
Wij adviseren een bidon mee te nemen en voldoende te drinken tijdens een training. De bidon kunt u in de trainingsruimte vullen met water. Een waterkoeler is aanwezig.
 .
Indien u een borstband en bijbehorende elastische band gebruikt, laat u deze dan na de training achter in de daarvoor bestemde doos op het bureau. Wij maken deze schoon voor een volgende gebruiker.
 .
Nadat u gebruik heeft gemaakt van cardioapparatuur dient u de handvatten schoon te maken. Daarvoor kunt u gebruik maken van papier en reinigingsmiddel, welke op het bureau staan.
 .
Gebruikte materialen dient u gebruiksklaar achter te laten voor de volgende cliënt.
 .
Eten in de trainingsruimte is niet toegestaan.

Gebruikersreglement oefenzaal

Call Now Button