0497 - 530383 info@merasfysiotherapie.nl

 

 

 

 

MERAS Fysiotherapie volgt de richtlijnen RIVM en GGD en onze beroepsvereniging KNGF.

 

CORONA UPDATE – 2

 

Dinsdagavond 31 maart heeft de overheid laten weten de maatregelen, ingesteld om een snelle verspreiding van het Coronavirus te beperken, te verlengen tot en met minimaal 28 april.

Dit betekent dat een face-to-face behandeling tot die tijd onder de huidige omstandigheden niet mogelijk is.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn hebben we in de afgelopen week al met verschillende van u telefonisch contact gezocht. Daarbij willen we graag weten hoe het met u gaat, of u vooruit kunt met de oefeningen en of u behoefte heeft aan uitbreiding/aanpassing van de oefeningen. Daarnaast hebben we ook met diverse cliënten telefonische consulten gehad of via videobellen mee gekeken. Op deze manier kunnen we een inschatting maken van aard en oorzaak van uw klachten. Ook kunnen we oefeningen voordoen en beoordelen.

We gaan hier de komende weken mee door. Als u behoefte heeft aan telefonisch of email contact dan mag u ons altijd bellen of mailen. Telefonisch zijn we dagelijks in ieder geval bereikbaar van 9.00 tot 11.00 uur. Buiten die periode kunt u een voicemail bericht inspreken. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Per mail kunt u via info@merasfysiotherapie.nl ook uw vraag aan ons stellen. Daarnaast is op uw verzoek een telefonisch- of video consult te plannen.

Onderaan deze mail schrijven we Blijf gezond en in beweging. We wensen u daarmee uiteraard gezondheid toe. Maar het is ook een oproep aan u om in beweging te blijven. Bewegen is goed voor een mens. Het draagt bij aan uw algehele fitheid, het stimuleert het immuunsysteem en kan hart- en vaatziekten en bijvoorbeeld suikerziekte positief beïnvloeden.

Uiteraard geldt dat het bewegen moet passen binnen de beperkende maatregelen van de overheid. Dat maakt het lastiger. Als u daar vragen over hebt of tips wilt krijgen, neem ook dan contact met ons op.

De periode van nog zeker 4 weken die voor ons ligt is lang. We willen u graag ondersteunen om die tijd zo goed mogelijk door te komen.

We blijven voor u klaar staan en nodigen u uit om contact met ons op te nemen als we u kunnen helpen. Bel of mail ons op 0497-530383 of info@merasfysiotherapie.nl

 

TEAM MERAS Fysiotherapie

Blijf gezond en in beweging

 


 

 

 

 

MERAS Fysiotherapie volgt de richtlijnen RIVM en GGD en onze beroepsvereniging KNGF.

 

CORONA UPDATE – 1

 

Het zal u niet ontgaan zijn dat het coronavirus een grote invloed heeft op onze samenleving en ook op onze praktijkvoering. Nu door voortschrijdend inzicht duidelijk is geworden dat het virus zich kan verspreiden, ook als er geen verschijnselen zijn van verkoudheid en koorts, moeten wij onze praktijkvoering aanpassen.  

Tot onze spijt zijn geen face-to-face behandelingen toegestaan tenzij onder strikte voorwaarden en onder uitdrukkelijk verzoek en verwijzing van een arts. Daarvoor moeten de juiste beschermingsmiddelen aanwezig zijn. Voor ons is er op dit moment geen enkel zicht op het verkrijgen van deze beschermende middelen en artsen hebben daarin uiteraard voorrang! 

Deze inperking van onze behandelmogelijkheden duurt in ieder geval tot en met 6 april.  

We laten u niet alleen.  

Voor iedereen die op dit moment bij ons onder behandeling is of traint geldt: als er tussen u en ons nog geen contact is geweest over hoe de komende periode te overbruggen zullen we u daarover de komende dagen benaderen. 

We kunnen u ondersteunen door u oefeningen per mail aan te reiken. Daarnaast is het mogelijk om een behandeling met uw fysiotherapeut te plannen.  Het is mogelijk om middels videobellen een intake te doen bij klachten waarvoor u nog niet onder behandeling bent geweest. Ook kunnen we u instructies en aanpassingen van oefeningen geven voor klachten waarvoor u al onder behandeling bent geweest. 

Als u hulpmiddelen (zoals bijvoorbeeld een elastiek) nodig heeft om deze oefeningen mogelijk te maken kunnen we u hiermee helpen. 

U kunt altijd contact met ons opnemen via de mail op info@merasfysiotherapie.nl

Wij blijven telefonisch bereikbaar op 0497-530383 en zijn dagelijks in ieder geval in de praktijk aanwezig tussen 9.00 en 11.00 uur. Buiten die periode kunt u een voicemail bericht inspreken. 

We houden u zo goed als mogelijk op de hoogte van relevante ontwikkelingen. We gebruiken daarvoor de e-mail, onze facebook-pagina en onze website (merasfysiotherapie.nl) 

Houdt u ook deze media in de gaten voor nadere informatie. 

Blijf gezond en in beweging 

Team MERAS Fysiotherapie 

maatregelen coronavirus voor onze praktijk

Call Now Button