0497 - 530383 info@merasfysiotherapie.nl

Nekklachten kunnen acuut ontstaan of geleidelijk aan erger worden, bijvoorbeeld door een eenzijdige houding en/of spanningsklachten. Nekklachten kunnen zich uiten door pijn en stijfheid in nek – schouders en arm, maar ook hoofdpijn of duizeligheid. Onderzoek zal uitwijzen wat de oorzaak van het probleem is. Veelal zullen houdings- en beweegadviezen in combinatie met manuele (mobiliserende) technieken en oefentherapie een oplossing kunnen bieden. 

VERGELIJK UW NEK / HOOFDKLACHTEN

Om een beeld te krijgen van de oorzaak van de pijn in uw nek en/of hoofd kunt u de online fysiotherapie check doen. Door de plek waar u pijn heeft aan te wijzen en vervolgens de vragen te beantwoorden, worden uw heupklachten vergeleken met de meest voorkomende aandoeningen binnen de fysiotherapie.

Let opDe online fysiotherapie check is geen vervanging voor een bezoek aan de huisarts en/of fysiotherapeut. Neem altijd eerst contact op met uw specialist voordat u conclusies trekt uit de informatie op hierhebikpijn.nl.

AANDOENINGEN NEK / HOOFD

Door op onderstaande lijst te klikken vindt u een overzicht van aandoeningen die pijn in uw nek en/of hoofd kunnen veroorzaken. Elk artikel geeft uitgebreide informatie over de klachten, de oorzaak en de eventuele behandeling. Voor vragen of meer informatie kunt U natuurlijk ook bij ons terecht.

Acute torticollis – Cervicaal facetsyndroom – Cervicaal houdingssyndroom – Cervicale radiculopathie – Cervicogene hoofdpijn – Clusterhoofdpijn – Hoofdpijn door medicijnen – Kneuzing – Migraine – Spierspanningshoofdpijn – Whiplash gerelateerde klachten

Uw specialist

Frans List

Susanne Maas

Bernadette Henselmans

Amber Paarhuis

Bas Kamps

NEK / HOOFD

Call Now Button