0497 - 530383 info@merasfysiotherapie.nl

Hierhebikpijn.nl is een nieuw initiatief van fysiotherapeuten om te voorzien in de toenemende vraag naar online informatie over lichamelijke klachten. Hun missie is om patiënten betrouwbare informatie te geven en te dienen als intermedium tussen patiënt en fysiotherapiepraktijk. Meras Fysiotherapie heeft zich aangemeld voor deze site zodat u via onze site meer informatie kunt vinden over de verschillende lichamelijke klachten. Meras Fysiotherapie niet verantwoordelijk voor de inhoud van de informatie

Op hierhebikpijn.nl kunnen U met fysiotherapisch gerelateerde klachten gratis uw klachten laten controleren door middel van een interactieve fysiotherapie check.
Waar U voorheen het internet af moest zoeken naar websites en fora over verschillende lichamelijke aandoeningen, is het nu mogelijk dit op één website te doen aan de hand van een unieke online fysio-check.
 
Door de vragen te beantwoorden en de tests uit te voeren, worden de klachten vergeleken met de meest voorkomende aandoeningen binnen de fysiotherapie. De check geeft een indicatie van de aandoening(en) waar U mogelijk mee te maken heeft. Per lichaamslocatie vindt U een encyclopedie van veel voorkomende aandoeningen binnen de fysiotherapie.

 

fysiotherapie test check diagnose

 
Raadpleeg altijd een huisarts of fysiotherapeut !
Hierhebikpijn.nl is geen vervanging voor een bezoek aan de huisarts en/of fysiotherapeut. Neem altijd eerst contact op met uw specialist voordat u conclusies trekt uit de informatie op hierhebikpijn.nl.

bron: hierhebikpijn.nl

Hier heb ik pijn.nl

Call Now Button